Binnen 1 werkdag een passende offerte
Gepubliceerd: 04 april 2023

Milieu Service Nederland is partner van BNR Duurzaam

Deel:
BNR duurzaam
Milieu Service Nederland is vanaf 1 april een jaar partner van het radioprogramma BNR Duurzaam op BNR Nieuwsradio. In het programma bespreekt presentator Harm Edens, met elke week met een andere gast, een actueel vraagstuk dat te maken heeft met duurzaamheid. Milieu Service Nederland wordt genoemd als partner en zal prominent aanwezig zijn met banners op de website van BNR. Op deze manier hopen we nog meer ondernemers te bereiken met onze groene boodschap.
BNR duurzaam

BNR Duurzaam past goed bij Milieu Service Nederland en we zijn dan ook trots op deze samenwerking. Het radioprogramma onderzoekt hoe we het beste en het snelste de doelen van het klimaatakkoord van Parijs kunnen halen. Milieu Service Nederland staat ook voor deze doelen en draagt een steentje bij met vooruitstrevende oplossingen op het gebied van afvalinzameling, zero waste en circulaire bedrijfsvoering.

Dennis Ostendorf, commercieel directeur van Milieu Service Nederland, is ook blij met de samenwerking: “Het radioprogramma BNR Duurzaam past goed bij Milieu Service Nederland als merk. We hebben dezelfde waarden en allebei vinden we dat we vandaag grote stappen moeten zetten naar een duurzame circulaire toekomst. Wij zijn trots om voor het komende jaar een partnership met elkaar aan te gaan.”

BNR Duurzaam is elke maandag te horen op BNR Nieuwsradio om 15 uur en altijd en overal via je favoriete podcastapp of de website van BNR.

Accepteer de marketing cookies om de laatste aflevering van BRN duurzaam te kunnen beluisteren.
Klik hier om je instellingen aan te passen

Tags:
Gepubliceerd: 04 april 2023
Deel:

Bekijk het laatste nieuws