Binnen 1 werkdag een passende offerte
Gepubliceerd: 21 april 2023

Milieu Service Nederland wordt duurzaamheidspartner van Nobel Run

Deel:
Milieu Service Nederland samenwerking Nobel Run thumbnail
Nobel Run en Milieu Service Nederland gaan samenwerken om het hardloopevenement zo duurzaam mogelijk te maken. Een mooie ontwikkeling om dit groene hardloopevenement groen te houden!
Tekenmoment nobelrun

Over de Nobel Run

Nobel Run een hardloopevenement in het mooie groene gebied van Almere Hout. Het sportevenement heeft verschillende routes door de prachtige natuur van Almere Hout. Tijdens de Nobel Run zijn er verschillende afstanden om te lopen, namelijk: 

  • 1,6 kilometer (de kidsrun)
  • 5 kilometer 
  • 10 kilometer
  • 15 kilometer

De routes van de drie langste afstanden voeren door de groene natuur van Almere Hout. Een groen hardloopevenement wat goed aansluit bij de groene doelen waar Milieu Service Nederland hard aan werkt.

Milieu Service Nederland en de Nobel Run slaan de handen ineen

Bij dit evenement hoopt de Nobel Run dit jaar 1.000 deelnemers te verwelkomen. Een mooi aantal, maar dat maakt het niet gemakkelijk om volledig duurzaam te zijn. Juist daarom is de nieuwe samenwerking met Milieu Service Nederland een mooie stap.

Afgelopen week is deze ontwikkeling beklonken en zijn we officieel partners. Hiermee dragen we bij aan een afvalvrij en CO2-neutraal Nederland.

Milieu Service Nederland samenwerking Nobel Run tekenmoment

Hoe gaat de samenwerking eruit zien?

De Nobel Run blijft zich ieder jaar verder verduurzamen. Naast onder meer de houten medailles en de 100% gerecyclede shirts, gaat de Nobel run ook haar afval op een duurzame manier laten verwerken met de hulp van Milieu Service Nederland. 

Voor de 5e editie, welke dit jaar plaatsvindt op zondag 21 mei 2023, is de organisatie een maatschappelijke duurzame samenwerking gestart met Milieu Service Nederland.

Naast dat Milieu Service Nederland het afval op een duurzame en verantwoordelijke manier inzamelt tijdens het evenement, gaan zij samen met de Nobel Run clean-ups organiseren om zoveel mogelijk afval in te zamelen voor en na het evenement

Wil jij ook verduurzamen?

Duurzaam ondernemen hoeft niet ingewikkeld te zijn. We helpen je hier graag bij! Wil je hiermee starten of een stap verder gaan? Plan dan een inspiratiesessie in onze Circulaire Afval Experience of plan een adviesgesprek in.

Tags:
Gepubliceerd: 21 april 2023
Deel:

Bekijk het laatste nieuws