Binnen 1 werkdag een passende offerte
Gepubliceerd: 18 oktober 2023

Zeven jaar op rij FD Gazelle

Deel:
Nieuwsbericht FD Gazelle
Wij zijn voor het zevende jaar op rij uitgeroepen tot FD Gazelle! Wij zijn wederom trots dat wij, ook dit jaar weer, bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland behoren. Deze prijs dragen wij dan ook graag op aan ons super gedreven team, onze klanten en partners. Samen werken we iedere dag hard aan een afvalvrij Nederland.

FD Gazellen Awards

De FD Gazellen Awards worden elk jaar uitgereikt door Het Financieele Dagblad. De FD Gazellen Awards worden ingedeeld in regio en omzetklassen. Wij zijn een van de snelst groeiende bedrijven in de regio West en categorie groot. Naast de omzetgroei, worden ook de groei van het aantal werknemers en de winstgevendheid meegewogen. Wij kijken uit naar de uitreiking van deze prestigieuze ondernemersprijs op 23 november in Theater Amsterdam.

De ondernemende afvalpartner voor zakelijk Nederland

Met vooruitstrevende oplossingen helpen wij organisaties verder op het gebied van afvalinzameling, zero waste en circulaire bedrijfsvoering. Het is onze missie om Nederland afvalvrij en CO2-neutraal te laten ondernemen. Dit bereiken we door het voor ondernemers makkelijk te maken afval te minimaliseren, te scheiden, in te zamelen en te laten recyclen. Wij zijn blij dat steeds meer organisaties voor een circulaire dienstverlening kiezen.

Grootste partnernetwerk

In 2050 dient Nederland 100% circulair te zijn en moet de CO2-uitstoot aanzienlijk zijn verminderd. Dat kunnen we alleen bereiken door met elkaar samen te werken. En dat is wat wij doen. Al 35 jaar slaan we de handen ineen met andere afvalinzamelaars en circulaire verwerkers om afval zo efficiënt en duurzaam mogelijk in te zamelen en te verwerken. Via ons slimme platform verbinden we alle partijen uit de afvalketen met elkaar en helpen we organisaties in hun reis naar zero waste en zero CO2. Wij hebben inmiddels meer dan 100 aangesloten partners en zijn daarmee het grootste partnernetwerk van Nederland.

Ons team staat ook voor jou klaar

Ons team staat ook voor jou klaar om je te helpen met al jouw afvalvraagstukken. Wij vinden altijd de beste partner bij jou in de buurt. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen kunnen we een positieve impact hebben op jouw organisatie én onze wereld. Verder door innovatie. Verder voor jouw organisatie. Verder met elkaar! Dát is Milieu Service Nederland.

Tags:
Gepubliceerd: 18 oktober 2023
Deel:

Bekijk het laatste nieuws