Specialist op het gebied van afvalinzameling in de vastgoedsector. Ontzorgen is ons doel!

Vraag offerte aan

Afvalinzameling vastgoed

Wij zijn specialist op het gebied van afvalinzameling in de vastgoedsector. Of u nu eigenaar, beheerder of huurder bent, wij bieden u service op maat. Concreet bieden wij het volgende: landelijke dekking, 24-uurs-service (door heel Nederland), gegarandeerd lagere tarieven dan uw huidige dienstverlener(s), één aanspreekpunt met kennis van deze specifieke branche voor al uw afvalzaken en locaties, afvalscan op locatie, afvalstoffenrapportages welke voldoen aan diverse duurzaamheidslabels en benchmarks zoals BREEAM en GRESB, unieke en ongeëvenaarde miniperscontainer, overstapservice, monitoring en bijsturing juiste capaciteit, ‘custom-made’ facturatie (per maand, kwartaal of per jaar en meerdere tenaamstellingen mogelijk) etc.

Vraag offerte aan

Persoonlijk contact

Of het nu gaat om een specifiek advies op het gebied van duurzaamheid, denk hierbij aan een maatwerkadvies in het kader van BREEAM, een afvalscan op locatie, een calamiteit of anderszins, er staat altijd een persoonlijke accountmanager met kennis van de vastgoedbranche voor u klaar. Deze weet als geen ander wat er voor u als eigenaar, beheerder of huurder van belang is!

Neem contact op

Het grootste aanbod aan afvalcontainers voor de Vastgoedsector!

Bekijk ons aanbod

Veel afval en weinig ruimte of gewoon op zoek naar een duurzame manier van afvalinzameling? Dan is de Miniperscontainer iets voor u!

Meer informatie

``Ze hebben de wijze van factureren geheel op ons systeem aangepast´´

Dennis van der Stoop - NSI
Top