Archiefvernietiging voor uw deur!

Vraag offerte aan

Archiefvernietiging

Heeft u archief dat u wilt opruimen? Milieu Service Nederland heeft de oplossing. Afhankelijk van uw behoefte en locatie, kunnen wij uw archief ook ophalen en zorgen voor de vernietiging. In sommige gevallen gebeurt de archiefvernietiging zelfs direct voor uw deur. Als uw archief voor de deur vernietigd wordt, ontvangt u direct een vernietigingscertificaat. Daardoor weet u bij het wegrijden zeker dat uw papieren vernietigd zijn. Of u nu veel of weinig archief heeft, Milieu Service Nederland heeft voor u de oplossing.

Neem contact op

Archiefcontainers in alle formaten

Bekijk ons aanbod

Voor de deur

Met MobielZeker Flex van Milieu Service Nederland kiest u voor veilige eenmalige mobiele archiefvernietiging tegen de scherpste prijzen. De archiefvernietiging vindt direct voor de deur plaats (mobiel), zodat u zeker weet dat uw papier onleesbaar is wanneer de vrachtwagen bij u wegrijdt.  U kunt uw archief los aanbieden in dozen, maar ook in rolcontainers van 140, 240 of 660 liter. Doordat Milieu Service Nederland zorgt dat uw archief voor de deur vernietigd wordt, krijgt u direct na het uitvoeren van de archiefvernietiging een vernietigingscertificaat. Tevens werken wij volgens de richtlijnen van NAID (National Association for Information Destruction).

Vraag offerte aan

De voordelen van archiefvernietiging voor de deur

 • Archiefvernietiging bij u voor de deur
 • 100% veilige vernietiging
 • 100% recycling
 • Scherpe prijzen
 • Volledig gecertificeerde chauffeurs
 • Inzameling mogelijk vanaf de verdieping

Op depot

Ook wanneer uw regio niet in aanmerking komt voor archiefvernietiging voor de deur, zorgen wij voor betrouwbare vernietiging van archief. Dit wordt gedaan met een speciale wagen die beschikt over een dubbele achterkant, zodat de containers niet in de buitenlucht geleegd wordt. Ook op deze manier ziet niemand wat er uit de container komt en loopt u geen enkele kans dat uw vertrouwelijk papier op straat terecht komen. Het archief wordt vervolgens op een depot vernietigd en na vernietiging ontvangt u, indien gewenst, een certificaat van vernietiging en recycling.

Ook kunt u er ook voor kiezen om uw volle container te laten omruilen voor een lege container. De papieren worden vervolgens vernietigd op een depot. Ook in deze situatie ontvangt u, indien gewenst, een certificaat van vernietiging en recycling. Al met al zijn uw papieren te allen tijde in veilige handen.

Neem contact op

Uw voordelen

 • 100% veilige vernietiging
 • 100% recycling
 • Scherpe prijzen
 • Volledig gecertificeerde chauffeurs
 • Certificaat van vernietiging en recycling

 

``MAAK EEN AFSPRAAK EN HET IS RAAK´´

Kinderdagverblijf Pinokkio te Assen
Top