Papiervernietiging zonder omkijken met MobielZeker

Vraag offerte aan

Papiervernietiging

In elke kantooromgeving wordt dagelijks papier geproduceerd dat vernietigd dient te worden. Uw vertrouwelijke papieren ziet u immers liever niet in de verkeerde handen vallen. Dankzij een combinatie van het grootste assortiment aan rolcontainers en securityboxen, het voor de deur vernietigen van uw papier, landelijke dekking en de scherpste tarieven hebben wij een oplossing voor iedere hoeveelheid vertrouwelijk papier!

Neem contact op

Persoonlijk advies over uw papiervernietiging?

Neem contact op

Inzamelmiddelen

Milieu Service Nederland combineert het grootste aanbod aan inzamelmiddelen voor papiervernietiging met de meest uitgebreide dienstverlening. Discreet of juist gericht op zichtbaarheid, kunststof of aluminium, blauw of licht grijs, van 90 tot 660 liter, Milieu Service Nederland levert de juiste rolcontainer of securitybox tegen het scherpste tarief.

Bekijk ons aanbod

Papiervernietiging met MobielZeker

Met MobielZeker van Milieu Service Nederland verzekert u zich van het veiligste resultaat op het gebied van papiervernietiging. Met deze dienst vernietigen wij uw papier altijd voor de deur, op de met u afgesproken dag. U kunt kiezen uit een drietal maten rolcontainers voor papiervernietiging: 140, 240 en 660 liter. Verder is het mogelijk om een open of een gesloten rolcontainer te nemen en de keuze uit kunststof of aluminium rolcontainers. Op de afgesproken dag biedt u uw rolcontainer op straatniveau aan en onze chauffeur zorgt voor de vernietiging van uw papieren. Direct na de papiervernietiging ontvangt u altijd ter plaatse een certificaat van vernietiging en recycling.

 • MOBIELZEKER FLEX

  Met MobielZeker Flex van Milieu Service Nederland kiest u voor een veilige éénmalige opschoning van uw archief. Uw archief wordt direct voor de deur vernietigd zodat u geen onnodig risico loopt.

 • MOBIELZEKER PLUS

  Met MobielZekerPlus van Milieu Service Nederland heeft u totaal geen omkijken meer naar papier-vernietiging. Uw papier wordt niet alleen voor de deur vernietigd, maar wij zamelen uw vertrouwelijke papieren ook vanaf de verdieping voor u in.

 • MOBIELZEKER EXCLUSIEF

  Stel uw container voor archiefvernietiging geheel naar eigen smaak samen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een container in uw eigen bedrijfskleuren, uw logo op de container of een container geheel in de kleur van uw kantoorinterieur.

Uw voordelen

 • Eénmalige of periodieke papiervernietiging
 • Papiervernietiging bij u voor de deur
 • 100% veilige vernietiging
 • 100% recycling
 • Scherpe prijzen
 • Service in heel Nederland
 • Volledig gecertificeerde chauffeurs
 • Inzameling vanaf de verdieping

``DE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING ZORGT VOOR DE BESTE RECLAME DIE JE KAN WENSEN: MOND-TOT-MONDRECLAME´´

Champignonkwekerij van Nieuwenhoven-Steyvers
Top