Papiervernietiging zonder omkijken met MobielZeker

Vraag offerte aan

Papiervernietiging

In elke kantooromgeving wordt dagelijks papier geproduceerd dat vernietigd dient te worden. U ziet uw vertrouwelijke papieren immers liever niet in de verkeerde handen vallen. Milieu Service Nederland biedt een combinatie van het grootste assortiment rolcontainers en securityboxen, landelijke dekking en de scherpste tarieven. Hierdoor is Milieu Service Nederland in staat om een betrouwbare oplossing te bieden voor papiervernietiging. Afhankelijk van waar uw organisatie gevestigd is, bieden wij hiervoor verschillende mogelijkheden.

Meer informatie

Wilt u weten of uw organisatie in aanmerking komt voor MobielZeker?

Neem contact op

Papiervernietiging met MobielZeker

In een groot deel van Nederland, kunt u gebruikmaken van onze dienst MobielZeker. Met deze dienst wordt uw papier voor de deur vernietigd, op de met u afgesproken dag. U biedt uw rolcontainer aan op de begane grond en wij zorgen ter plekke voor de vernietiging van uw papieren. Direct na de papiervernietiging ontvangt u een certificaat van vernietiging en recycling.

U kunt er ook voor kiezen om onze chauffeur de rolcontainer op de verdieping op te laten halen. Het verdere vernietigingsproces verloopt daarna hetzelfde. Het papier wordt op dezelfde wijze voor de deur vernietigd en u ontvangt direct een certificaat van vernietiging. Met deze dienst verzekert u zich van een veilige behandeling en de vernietiging van uw papieren.

 • MOBIELZEKER FLEX

  Met MobielZeker Flex kiest u voor een veilige eenmalige opschoning van uw archief. Uw archief wordt voor de deur vernietigd, waardoor u geen enkel risico loopt.

 • MOBIELZEKER PLUS

  Met MobielZeker Plus heeft u geen omkijken meer naar uw papiervernietiging. Uw papier wordt niet alleen voor de deur vernietigd, maar uw vertrouwelijke papieren worden ook vanaf de verdieping voor u opgehaald.

 • MOBIELZEKER EXCLUSIEF

  Met MobielZeker Exclusief kunt u uw container geheel naar eigen smaak samenstellen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een container in uw eigen bedrijfskleuren, voorzien van uw logo of geheel in de kleur van uw kantoorinterieur.

De voordelen van MobielZeker

 • Eenmalige of periodieke papiervernietiging
 • Papiervernietiging bij u voor de deur
 • 100% veilige vernietiging
 • 100% recycling
 • Scherpe prijzen
 • Volledig gecertificeerde chauffeurs
 • Inzameling mogelijk vanaf de verdieping
 • U ontvang direct een certificaat van vernietiging

Papier vernietigen

Is papiervernietiging voor de deur via MobielZeker bij u in de regio niet mogelijk? Niet getreurd! Ook dan zorgen wij dat uw papier op een betrouwbare manier vernietigd wordt.

U maakt met ons een afspraak wanneer de container geledigd dient te worden. Wij zorgen vervolgens dat op de afgesproken dag een wagen langskomt om uw vertrouwelijke papieren op te halen. Dit wordt gedaan met een speciale wagen die beschikt over een extra achterkant. Hierdoor hoeven de containers niet in de buitenlucht geleegd te worden. Ook op die manier ziet niemand wat er uit de container komt.

U loop dus geen enkele kans dat uw vertrouwelijke papieren op straat terecht komen. Het papier wordt vervolgens op een depot vernietigd. Na de vernietiging ontvangt u indien gewenst via e-mail een certificaat van vernietiging en recycling.

Vraag offerte aan

U kunt er ook voor kiezen om uw volle container te laten omruilen voor een lege container. De papieren worden vervolgens naar een depot gebracht waar ze worden vernietigd. In dit geval ontvangt u indien gewenst via de e-mail een certificaat van vernietiging en recycling. Ook bij deze optie zijn uw papieren uiteraard te allen tijde in veilige handen. De wagens die de rolcontainers komen ophalen zijn extra beveiligd, zodat niemand zomaar toegang tot de wagen heeft.

 

Uw voordelen

 • Eenmalige of periodieke papiervernietiging
 • 100% veilige vernietiging
 • 100% recycling
 • Scherpe prijzen
 • Volledig gecertificeerde chauffeurs
 • Certificaat van vernietiging en recycling

 

Inzamelmiddelen

Milieu Service Nederland combineert het grootste aanbod aan inzamelmiddelen voor onder andere papiervernietiging met de meest uitgebreide dienstverlening. Discreet of juist gericht op zichtbaarheid, kunststof of aluminium, blauw of lichtgrijs, van 90 tot 660 liter, Milieu Service Nederland levert de juiste rolcontainer of securitybox tegen het scherpste tarief.

``DE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING ZORGT VOOR DE BESTE RECLAME DIE JE KAN WENSEN: MOND-TOT-MONDRECLAME´´

Champignonkwekerij van Nieuwenhoven-Steyvers
Top