• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Binnen 24 uur een afvalcontainer voor uw deur in Sittard-Geleen!

Vraag offerte aan

Afvalcontainer Sittard-Geleen

Milieu Service Nederland beschikt over het grootste aanbod van afvalcontainers in Nederland, zo zit er altijd een goede optie voor elk bedrijf bij. Wij bieden containers aan in alle soorten en maten, van de kleine 120 liter 'kliko' tot grote metalen containers van 5000 liter. Al deze containers hebben wielen en zijn dus makkelijk te verplaatsen. Tevens bieden wij opties om te kiezen voor zowel kunststof als metalen containers, net wat u prefereert. Onze diensten beperken zich niet tot restafval maar ook voor andere afvalstromen bent u bij Milieu Service Nederland aan het goede adres. Wij dragen ook zorg voor papier/kartonstromen die vrijkomen bij veel bedrijven in uw regio. Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden om chemisch afval af te voeren als u bijvoorbeeld gevestigd bent op bedrijventerrein Chemelot.

Vraag offerte aan

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Ons doel is om u de zorg van uw afvalstromen te ontnemen zodat u gewoon verder kunt met uw bedrijf zonder zich druk te hoeven maken over randzaken. Wij verwerken al ons afval op een duurzame manier door veel te recyclen om het milieu te sparen. Met ISO-14001 en ISO-9001 zijn wij volledig gecertificeerd op het gebied van milieu en kwaliteit.

Ondergrondse container

Komt er veel afval bij uw bedrijf vrij maar heeft u geen plaats voor een grote container die in het zicht staat? Dan kunt u kiezen voor een ondergrondse container. Deze geheel ondergrondse of semi-ondergrondse container wordt bij u geplaatst en alleen de vulopening is bovengronds. U kunt er zo makkelijk bij om afval in te gooien, maar bent verlost van een grote container. Doordat de container in de grond zit gaat het rottingsproces in de container een stuk minder snel door de bodemtemperatuur die relatief laag ligt. Hierdoor heeft u geen last van eventuele luchtjes die uit de container komen.

Meer informatie

Het grootste aanbod afvalcontainers van Sittard-Geleen

Bekijk ons aanbod

Archiefvernietiging Sittard-Geleen

Komt er bij uw bedrijf vertrouwelijk papier vrij? Milieu Service Nederland biedt vele opties om dit voor u te vernietigen!

Meer informatie
Top