• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

TOTAALLEVERANCIER

Als ware totaalleverancier op het gebied van afvalinzameling, zijn wij in staat om alle vrijkomende afvalstromen in te zamelen en af te voeren. Wij coördineren alle afvalstromen, vanaf het moment van inzameling tot aan de verwerking. Geen enkele afvalstroom is voor ons een probleem. Ons ruime aanbod aan inzamelmiddelen zorgt ervoor dat wij altijd een geschikte oplossing paraat hebben.

Komt er bij uw organisatie voornamelijk papier/karton, swill, plastic, glas, chemisch afval, medisch afval, restafval of misschien wel een andere afvalstroom vrij? Dan voorzien wij u graag van het beste advies waarmee u zo voordelig en milieuvriendelijk mogelijk uw afval inzamelt. Ongeacht van welk inzamelmiddel u gebruik wenst te maken, u kunt er te allen tijde op vertrouwen dat uw afval op een juiste wijze wordt ingezameld, vervoerd en verwerkt.

 

DIVERSE BRANCHES

In iedere organisatie komt afval vrij. Het verschilt echter wel per branche welke afvalstromen er het meest binnen organisaties vrijkomen. Zo komt er in de horecabranche meestal veel meer swillfrituurvet of glasafval vrij dan in de vastgoedbranche en heeft de recreatiebranche vaak te maken met fluctuerende afvalvolumes, terwijl dat bij de industrie niet het geval is.

Daarnaast hebben verschillende branches vaak ook andere wensen op het gebied van afvalinzameling. Zo kan het voor vastgoedeigenaren bijvoorbeeld prettig zijn om gebruik te maken van een registratiemodule op een perscontainer, terwijl dit voor een onderwijsinstelling vaak niet belangrijk is. Sommige branches hebben bovendien te maken met afvalstromen waarvoor strenge regels zijn opgesteld. Chemisch afval en medisch afval zijn bijvoorbeeld afvalstromen waarvoor strikte inzamel-, afvoer- en verwerkingsregels zijn opgesteld.

Bij Milieu Service Nederland weten wij precies aan welke voorschriften organisaties zich dienen te houden bij het inzamelen, afvoeren en verwerken van hun afval. Onze branchemanagers zijn volledig op de hoogte van alle eventuele regels en risico’s waarmee rekening gehouden dient te worden op het gebied van afvalinzameling. Daarom kunnen zij u altijd voorzien van het beste advies en weten zij wat de meest geschikte en voordelige inzamelmethodes zijn.

UW VOORDELEN

  • Afvalinzameling tegen scherpe tarieven
  • Rolcontainers die binnen 24 uur geleverd worden in heel Nederland
  • Een totaalleverancier voor al uw afvalstromen
  • Uitgebreide kennis op het gebied van afvalinzameling in diverse branches
  • Een ruim assortiment aan inzamelmiddelen
  • Voordelige en milieuvriendelijke dienstverlening

GRATIS AFVALSCAN

Wij voeren gratis een afvalscan uit waarmee wij de diverse afvalstromen en de volumes daarvan in kaart brengen. Op basis daarvan kunnen wij onze klanten voorzien van een duidelijk en goed onderbouwd advies over de meest geschikte inzamelmiddelen en ledigingsfrequenties. Zo zorgen wij ervoor dat uw inzamelmiddel goed aansluit bij uw wensen, zodat uw containers niet te snel vol raken en er ook geen onnodige kilometers gereden hoeven te worden om halflege containers te legen.

Neem contact op

INZAMELMIDDELEN

Milieu Service Nederland beschikt over een ruim assortiment aan inzamelmiddelen. Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring, kunnen wij goed inschatten welk inzamelmiddel het best bij uw situatie past. Voor ieder inzamelprobleem hebben wij een oplossing. Daarnaast zorgt onze ervaring er ook voor dat wij ‘’out of the box’’ denken en daardoor specifieke oplossingen ‘’op maat’’ kunnen aanbieden. Heeft u misschien weinig of juist heel veel ruimte om inzamelmiddelen te plaatsen? Dan houden wij daar bij onze advisering rekening mee. Ook als er periodiek meer of minder afval bij u vrijkomt, zijn wij in staat om u een passende oplossing te bieden en onze dienstverlening daarop aan te passen.

Meer informatie

ROLCONTAINERS

Wij beschikken over het grootste aanbod van rolcontainers in Nederland! Daardoor hebben wij vrijwel altijd uw gewenste rolcontainer op voorraad. Onze rolcontainers zijn geschikt om diverse afvalstromen in te zamelen en worden binnen 24 uur gratis geplaatst, door heel Nederland!

MINIPERSCONTAINERS

Dit is een uniek inzamelmiddel dat is ontwikkeld door én voor Milieu Service Nederland. Met onze Miniperscontainer bent u in staat om tot wel 27m3 aan bedrijfsafval samen te persen. Dat staat gelijk aan het afval van 24 rolcontainers van 1100 liter! Omdat de Miniperscontainer maximaal 8m2 van uw vloeroppervlak inneemt, is hij gemakkelijk in kleine ruimtes en op slecht bereikbare plekken te plaatsen.

PERSCONTAINERS

Als er veel bedrijfsafval vrijkomt, is het ook mogelijk om hiervoor een grotere perscontainer in te zetten. Doordat het afval in deze containers wordt samengeperst, neemt het minder ruimte in. Hierdoor hoeven er minder vaak containers geleegd of omgewisseld te worden. Omdat er minder containers nodig zijn, bespaart u ruimte op uw terrein. En omdat de containers minder vaak geleegd hoeven te worden, bespaart u op de transportkosten en verlaagt u uw CO2-uitstoot.

(SEMI-)ONDERGRONDSE CONTAINERS

Wij beschikken over zowel geheel ondergrondse containers als semiondergrondse containers. Hierbij bespaart u ruimte boven de grond, aangezien het afval ondergronds wordt ingezameld. Boven de grond ziet u alleen de inwerpopening. Het plaatsen van een ondergrondse container heeft verschillende voordelen: u heeft geen last van nare geurtjes en ongedierte kan niet bij het afval komen. Omdat het afval onder de grond wordt opgeslagen, waar de temperatuur constant tussen de 10 – 15 graden is, gaat het afval bovendien minder snel gisten en rotten.

AFZETCONTAINERS

Voor diverse afvalstromen bieden wij ook afzetcontainers aan. Handig als er grotere hoeveelheden afval vrijkomen of uw vrijkomende afval niet in een ander inzamelmiddel weggegooid kan/mag worden, zoals bijvoorbeeld grof afval, bouw- of sloopafval of houtafval.

MULTI AFVAL CONTAINERS

Dit inzamelmiddel maakt het mogelijk om uw afval direct bij de bron gescheiden in te zamelen. U stelt de Multi Afval Container samen op basis van de afvalstromen die bij u vrijkomen en de volumes daarvan. Zo heeft u altijd een Multi Afval Container die aan uw wensen voldoet. Het is mogelijk om tot wel 5 verschillende afvalstromen in één Multi Afval Container in te zamelen. Zijn uw inzamelbehoeften veranderd? Geen probleem, dan kunt u de samenstelling van de Multi Afval Container wijzigen.

CHEMISCH AFVAL CONTAINERS

Wij beschikken over een uitgebreid aanbod van inzamelmiddelen voor chemisch afval. Dit varieert van rolcontainers, tot palletboxen, naaldenboxen en septoboxen, drums, labkratten, KGA-boxen en IBC-boxen.

OVERIGE CONTAINERS

Daarnaast beschikt Milieu Service Nederland ook nog over diverse inzamelmiddelen die niet onder de andere categorieën vallen. Zo is het ook mogelijk om bij ons een zogenaamde ‘’bovengrondse bol’’ aan te vragen voor uw glas en bieden wij ook folie- en piepschuimzakkenhouders aan.

REVIEWS

Peter de Laet

Rosada fashion Outlet
De totaalprijs voor onze afvalinzameling is nu lager dan voorheen.

Roger Reijkers

De Gooise Scholen Federatie
De gunstige voorwaarden en tarieven voor afvalinzameling in combinatie met goed advies, deed ons overstappen naar Milieu Service Nederland.

Sandra Rozemeijer

Beton Ciré Unique
Milieu Service Nederland is een goede partner als het om afvalinzameling gaat.

AFVAL SCHEIDEN

Bij onze afvalinzameling houden wij altijd zoveel mogelijk rekening met het milieu. Door uw afval zoveel mogelijk gescheiden in te zamelen, zorgen wij ervoor dat uw afval optimaal verwerkt kan worden. Het is beter voor het milieu als we afval bekijken als een grondstof. Veel afvalstromen zijn namelijk geschikt voor recycling en/of hergebruik. Dit is alleen pas mogelijk als de afvalstoffen gescheiden van elkaar zijn ingezameld.

Het scheiden van uw afval hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Door goed te kijken naar uw afvalstromen en de bijpassende inzamelmiddelen, zet u al een goed eerste stap. Het is bijvoorbeeld al heel gemakkelijk om de volgende afvalstromen gescheiden van het andere afval in te zamelen: papier en karton, glas, plastic, swill en folie. Maar ook afvalstromen zoals chemisch afval, bouw- en sloopafval en frituurvet zijn in meer of mindere mate geschikt voor recycling!

Alle inzamelmiddelen van Milieu Service Nederland zijn erop gericht om het inzamelen, afvoeren en verwerken van uw afval zo milieuvriendelijk mogelijk te laten verlopen. Zo kunt u met al onze inzamelmiddelen uw afvalstromen gescheiden inzamelen. Als u uw afval goed scheidt, komt er minder afval bij het restafval terecht. Restafval is een dure afvalstroom, omdat de verwerking daarvan erg belastend is voor het milieu. Door uw afval te scheiden, bespaart u dus op uw totale afvalkosten. De afvalstromen die recyclebaar zijn, zijn immers (over het algemeen) goedkoper om te verwerken dan het niet-recyclebare restafval.

Milieu Service Nederland beschikt dus voor iedere afvalstroom over het juiste inzamelmiddel. Hiermee helpen we u om uw afval efficiënt te scheiden, te besparen op uw totale afvalkosten en het milieu te verbeteren!

MINDER TRANSPORTEN

Wij proberen altijd het aantal transportbewegingen zo laag mogelijk te houden. Dit doen wij door goed te kijken welke inzamelmiddelen en ledigingsfrequenties het meest geschikt zijn. Uiteraard houden we hierbij wel altijd rekening met het soort afval dat bij onze klanten vrijkomt, zodat er bijvoorbeeld geen stankoverlast ontstaat.

Hoe meer transportbewegingen, hoe meer het milieu wordt belast. Door het aantal transportbewegingen zo laag mogelijk te houden, verminderen wij de CO2-uitstoot en is het mogelijk om te besparen op transportkosten!

Ook het verlagen van het aantal transporten maakt een belangrijk deel uit van onze wijze van afvalinzameling. Door optimaal in te zamelen, te scheiden en af te voeren, zorgen wij ervoor dat we het milieu minder belasten en tegelijkertijd onze klanten voordelige opties kunnen bieden.

Branche-informatie

AFVALINZAMELING DOOR MILIEU SERVICE NEDERLAND

 

Top