• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Het Stedelijk Museum Amsterdam heeft veel verschillende afvalstromen, de gebruikelijke zoals restafval, swill, karton en glas, maar ook minder voor de hand liggende afvalstromen zoals hout, ijzer, vetten, gevaarlijke stoffen en IT-afval. Dankzij de dienstverlening van Milieu Service Nederland wordt ook dit afval op een zo duurzaam mogelijke manier ingezameld.
In de jaren dat het museum over meerdere locaties was verdeeld heeft Milieu Service Nederland zich flexibel opgesteld door per locatie, per beschikbare ruimte en per bezoekersaantal een juiste zorg voor de afvalstromen te realiseren. Voor de nieuwbouw van het Stedelijk Museum Amsterdam heeft Milieu Service Nederland al in een vroeg stadium meegedacht zodat in de ontwerpfase rekening is gehouden met de ruimte voor de diverse containers, waaronder de Miniperscontainer.

Ben Mulders

Stedelijk Museum Amsterdam
Wij hebben een uitstekende samenwerking met Milieu Service Nederland. Zij denken mee met onze organisatie en zijn zeer flexibel. Een echte aanrader!

De Miniperscontainer is hét voorbeeld van een product dat minder transporten met zich meebrengt en daarmee het milieu minder belast. De exclusief door Milieu Service Nederland ontworpen Minipers heeft een ongeëvenaarde verdichting van 9:1 en biedt voldoende capaciteit voor maximaal 27 m³ aan bedrijfsafval. De pers van het Stedelijk Museum Amsterdam is uitgerust met een automatische telefonische volmelder die het door een technische aanpassing van Milieu Service Nederland zelfs in de kelder (meerdere meters onder de grond) doet. De automatisch telefonische volmelder is ideaal voor het Stedelijk Museum Amsterdam omdat de bezoekersaantallen dagelijks fluctueren en daarmee ook de hoeveelheid afval. Het milieuvoordeel dat hierbij behaald wordt, is dat er geen loze transporten plaatsvinden. Het is een ideale oplossing voor het Stedelijk gebleken.

 

Vraag offerte aan

Top